SOULFOOD INC.
Jure Urek band
»Soulfood …..so good » se je glasil naslov novinarskega clanka, ko so Soulfood Inc dan pred tem igrali na sprejemu Primoža Kozmusa v Brežicah.
Soulfood Inc prihajajo iz Brežic. Devet zrelih in obenem razposajenih glasbenikov se je zbralo v jeseni 2008. Na vaji, ki jo je organiziral vokalist in kitarist Zoran Zlatic je bilo že po nekaj taktih skupnega igranja jasno, da se rojeva nekaj dobrega, pozitivnega, nekaj kar telesu ne da stati pri miru…..In tako je vedno, ko skupaj igrajo.
V kratkem casu so sestavili odlicen koncertni repertoar, ki v dve urnem nastopu ne pusti
ravnodušnega tako glasbenega poznavalca ali pa povprecnega poslušalca glasbe. Izjemna brass sekcija ki jo sestavljajo Aleš Suša (saksofon), Jure Urek (pozavna), Darko Sedak- Bencic (trobenta) se odlicno giblje po cvrsti ritmicni podlagi, ki jo ustvarjajo brata Ivica (boben) in Tomi Gregel (bass), Matej Predanic (klaviature) in Zoran Zlatic (kitara, vokal). V poslušalceva ušesa se ob tem zlijejo še glasovi Silvije Jelen in Petre Uršic in zacne se ples za vse navzoce. Soulfood Inc so kljub svoji zvocni posebnosti tudi izredno univerzalni. Vsak koncert je za njih nov dogodek, ki ga komaj cakajo, novi stiski rok presenecenih poslušalcev in nasmeh na obrazu vsakega med njimi, ki govori sam zase...
PLES DO NEBES - soulfood
ČE ŽELIŠ - soulfood
TI PIJEŠ MI KRI - soulfood
ZADNJA BITKA - soulfood
MOVIN ON - soulfood
GIVE IT ALL YOUve GOT - soulfood
DONT STOP DANCIN - soulfood

DIGGIN ON JAMES BROWN - tover of power
Dr, FELLGOOD
I FEEL GOOD
SUPERSTITION
SHAKE EVERYTHING YOUve GOT - maeco parker
Izdelava: MMstudio